Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

U kunt een rioolverstopping in de toekomst voorkomen door te weten welke mogelijke oorzaken er zijn. Voordat we het riool daadwerkelijk gaan ontstoppen, kan een rioolinspectie nodig zijn. Zo kunnen we de precieze oorzaak van de verstopping achterhalen en een passende oplossing vinden. Op deze manier hebben we volledig inzicht in de oorzaak en kunnen we een effectieve oplossing realiseren.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Lelystad en omliggende gebieden!

Er zijn diverse factoren die kunnen leiden tot een riool verstopping. Als gevolg van de overvloedige neerslag kan het riool verzakken. Een mogelijke oorzaak van de verstopping is de ophoping van vuil op een lastige plek, zoals een bocht in het riool.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Over het algemeen probeer je eerst zelf de verstopping op te lossen door gebruik te maken van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Indien dit niet succesvol is, kan je altijd J.G. Riooltechniek in Lelystad raadplegen om de verstopping voor jou te laten oplossen. Om de verstopping te kunnen verhelpen, zet J.G. Riooltechniek verschillende technieken in die afhankelijk zijn van het soort verstopping.

Wij proberen altijd het overlast zo min mogelijk te houden, want we weten hoe vervelend een rioollucht kan zijn. We zullen als eerste proberen om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze speciale machine is ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Mocht deze methode niet succesvol zijn, dan zullen wij in de meeste gevallen de hogedrukreiniger inzetten.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1876

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!