Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Lelystad

Soms kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Echter, in eerste instantie is het cruciaal om te weten waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is, omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is verstandig om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen optreedt bij deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Indien het water bij de andere afvoeren normaal doorstroomt, bevindt het probleem zich waarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Mocht hetzelfde probleem zich echter ook voordoen bij de andere afvoeren, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te contacteren.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer optreedt, kan het voorkomen dat er een borrelend geluid te horen is in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u, maar bij de gemeente ligt. Zonder controle van de erfscheidingsput is dit echter niet met zekerheid te zeggen. Wanneer u op de hoogte bent van de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. Indien er water aanwezig is in de scheidingsschacht, ligt de oorzaak van het probleem bij de gemeente. Indien de put droog is, bevindt het probleem zich in uw riool.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Lelystad en omliggende gebieden!

Zelf de afvoer ontstoppen

In het geval van een verstopte riool, kunt u zelf de poging wagen om dit op te lossen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Zet de plopper op de afvoer en maak langzaam maar krachtige bewegingen open neer en herhaal dit een aantal keer. Spoel de afvoer door met een emmer water om de opgehoopte viezigheid weg te spoelen. Dit is meteen een manier om te testen of het ontstoppen succesvol was.

In het geval van beginnende verstoppingen kunt u gebruik maken van soda. Kook een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal helpen om het reeds aangekoekte vuil los te weken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en verdeel het goed. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mix zal een krachtige reactie veroorzaken. Laat het mengsel ongeveer een kwartier staan. Start weer de waterkoker en giet het hete water door de afvoer zodra deze klaar is. Dit zorgt ervoor dat de afvoer weer vrij is van eventuele resten en geeft meteen aan of de methode heeft gewerkt.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Lelystad

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet effectief is geweest of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons bereiken. Met onze uitgebreide kennis en moderne apparatuur zijn wij in staat om elke verstopping voor u op te lossen. U kunt ons inschakelen door te bellen met 085 106 1876. Wij zullen u dan verder helpen en de verstopping zo snel als mogelijk voor u proberen op te lossen.


Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1876

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!