Direct een rioleringsbedrijf nodig in Lelystad?Bel 085 106 1876Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Lelystad

Ga je een woning bouwen of verbouwen of moet het riool worden vervangen? Heeft u hulp nodig? De vakmannen van J.G. Riooltechniek zijn er om u bij te staan. Met behulp van kwalitatief goed materiaal en uitgebreide kennis zorgen wij ervoor dat de klus succesvol wordt volbracht. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Een aanzienlijk deel van de riolering is niet zichtbaar omdat het onder de vloer of in de muur zit. Dit maakt het extra belangrijk om dit correct aan te leggen of te vervangen, anders zult u gedwongen zijn om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Onze expertise stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat uw riolering nog vele jaren probleemloos blijft werken, met de grootste precisie.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

In oude woningen is het gebruikelijk dat er gresbuizen aanwezig zijn. Bij een lek in een oude gresbuis willen mensen vaak weten of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen enkele zorg, wij werken met speciale overgangsstukken zodat de volledige riolering niet vervangen hoeft te worden.

In het geval van een lekkage in een riool met gresbuizen, is het aan te raden om een rioolinspectie te laten doen. Via een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te controleren en zo de staat van de leidingen te beoordelen. Als de gresbuis riolering in een slechte staat verkeert, kan het verstandig zijn om het hele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Lelystad

Als uw riool in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages die op verschillende plaatsen optreden of als u toekomstige problemen wilt voorkomen, helpt J.G. Riooltechniek u graag door de volledige rioolinstallatie te vervangen. Voor het vervangen van uw complete riool kunt u rekenen op de hulp van J.G. Riooltechniek. Als u behoefte heeft aan een duidelijk advies betreffende uw riolering, kunt u ons bereiken via 085 106 1876.

Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1876

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!