Direct een rioleringsbedrijf nodig in Lelystad?Bel 085 106 1876Of vul het formulier in

Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Lelystad

De gootsteen wordt dagelijks gebruikt voor diverse taken, zoals het schoonmaken van de vaat en het afspoelen of afgieten van water tijdens het koken. Dit is ontzettend vervelend als deze verstopt raakt en niet meer doorloopt en daardoor kunt u de gootsteen niet gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Neem telefonisch contact met ons op via 085 106 1876 om een afspraak te maken en zo het probleem snel op te lossen. Afhankelijk van de situatie, kiezen wij de juiste middelen om elke verstopping aan te pakken.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende factoren kunnen leiden tot een verstopte gootsteen. Verschillende dingen worden vaak weggespoeld via de gootsteen in de keuken, zoals zeepresten na het handen wassen. Daarnaast passeren er regelmatig etensresten door de afvoer. In deze etensresten zitten vaak vetten die achterblijven in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

Indien de vetresten aan de randen van de afvoerleidingen blijven hangen, zal dit de doorgang vernauwen. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door ophopingen van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Wanneer dit zich voordoet bij u, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te benaderen om dit probleem voor u te verhelpen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Lelystad en omliggende gebieden!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt zelf proberen de verstopping op te lossen met behulp van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als de verstopping na korte tijd weer terugkeert, Het is verstandig om J.G. Riooltechniek in te schakelen. Dankzij onze professionele werkwijze en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we de verstopping snel verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer de gootsteen kunt gebruiken. Maak een afspraak door te bellen naar 085 106 1876.


Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1876

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!