Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Amstelveen

Wanneer u te maken krijgt met ernstige rioolproblemen, zijn agressieve middelen vaak de enige optie om het probleem op te lossen. Echter, deze middelen kunnen vaak meer schade aanrichten dan goed. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor wordt de kans op lekkages groter, wat alleen maar bijkomende problemen met zich meebrengt. Als u te maken heeft met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, staan wij voor u klaar! Wij hebben ruime ervaring in het oplossen van verstoppingen. Aarzel niet en bel ons op 085 106 1876, wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot veel verstoppingen. Ook haren zijn vaak de oorzaak hiervan. Op het moment dat u de douche en wastafel gebruikt, komt er weer nieuw vuil bij in de leiding. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk volledig dichtslibt. Onze hulp bij een badkamerverstopping is vanzelfsprekend. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen.

Een goede manier om te voorkomen dat de badkamer verstopt raakt, is door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren uit de afvoer te verwijderen. Met een kleine handeling kan je veel kosten en moeite vermijden. In veel gevallen kan een beginnende verstopping in de badkamer worden opgelost door de putjes schoon te maken.

Verhelpen ontstopping badkamer

Indien het niet mogelijk is om het probleem zelf op te lossen, staan wij voor u klaar om de verstopping te verhelpen bij J.G. Riooltechniek. U kunt ons bereiken op 085 106 1876. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe vervelend het is om geen gebruik te kunnen maken van uw badkamer. Dankzij onze vele jaren ervaring weten wij de verstopping vaak snel voor u op te lossen.

Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1876

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!