Rioolrenovatie Lelystad

Het vervangen van een riolering kan bijzonder duur uitpakken. Prijzen tussen de € 4000,- en € 10.000,- zijn niet ongewoon. Het is daarom in uw eigen belang uw riolering goed te onderhouden. Op die manier kunt u de levensduur vaak aanzienlijk verlengen en tegelijkertijd veel geld besparen. Bij de door ons aangedragen professional kunnen we u adviseren over de mogelijkheden en ook direct beginnen met een grondig onderhoud. Aarzel niet om contact op te nemen.

Rioolrenovatie in uitvoering

Een bekende manier van rioolreparatie is het relinen van een riool. Dit betekent in de praktijk dat de binnenkant van het riool van een nieuwe beschermingslaag wordt voorzien. Eerst wordt het riool met een hogedrukpomp grondig gereinigd, zodat eventuele obstakels en verstoppingen weggespoeld worden. Daarna wordt een zogeheten kous het riool binnengeleid. Deze kous is gedrenkt in een kunstharsstof, die met warme stoom aan de binnenkant van het riool bevestigd wordt. Zodra dit is gebeurd, kan de kous weer verwijderd worden. Het riool heeft door het relinen een sterke nieuwe binnenkant gekregen, die lekkages en verstoppingen in de toekomst zal voorkomen.

Meer informatie of een afspraak voor rioolrenovatie?

Geïnteresseerd in deze riooltechniek? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij staan u in Lelystad graag terzijde met relining.