Rioollekkage Lelystad

Een rioollekkage zorgt voor verschillende complicaties rondom de afvoer in uw woning. Zo kan de waterafvoer minder goed functioneren, waardoor water in het toilet of de douche blijft staan. Ook kan er rondom de lekkage vochtschade optreden; boven óf onder de grond. Denk hierbij aan verkleuringen in muren of plafonds, maar ook overtollig water in de kelder of kruipruimte. Verder loopt u het risico op rioolvliegjes in de woning. Het is dan ook belangrijk om bij de eerste indicaties van een rioollekkage snel actie te ondernemen. In Lelystad is de door ons aangedragen professional de aangewezen partij om een rioollekkage op te lossen.

Rioollekkage opsporen

Wanneer u te maken krijgt me een rioollekkage, dan merkt u dat doorgaans niet direct. Mogelijk krijgt u te maken met een terugkerende rioolstank of rioolvliegjes in huis. Eventuele verkleuringen door optrekkend vocht in de muur of inkrimpen, dan wel uitzetten van het parket kunnen duiden op een lekkage. Daarentegen is de precieze plek vaak moeilijk te vinden. Loodgieters kunnen tegenwoordig echter met infraroodapparatuur of ultrasone lekdetectie snel de exacte locatie van de lekkage achterhalen. Op deze manier hoeven er niet onnodig muren of vloeren opengebroken te worden. Door geluidsgolven en warmtegebieden te analyseren kan de door ons aangedragen professional een precieze aanpak bepalen.

Vermoedt u een rioollekkage in huis? Neem snel contact met ons op om de schade te bespreken. Onze loodgieters staan voor u klaar.