Toilet verstopt in Lelystad

Een verstopping in het toilet is erg vervelend, zeker wanneer u maar één toilet in huis heeft. Er blijft water staan en mogelijk is ook uw ontlasting nog aanwezig, waardoor er een vieze geur achterblijft. Trekt u niet snel genoeg aan de bel, dan kan de verstopping uitmonden in het overlopen van het toilet en dan zijn de problemen niet te overzien. Uiteraard kan u zelf een verstopping proberen op te lossen; gebruik bijvoorbeeld een ontstoppingsmiddel of plopper. Mocht het probleem hardnekkig zijn en is dit niet door uzelf op te lossen? Schakel dan J.G. Riooltechniek in: Wij helpen uw toilet ontstoppen in Lelystad. Snel en met het beste resultaat.

Signalen die u helpen

Een verstopping in het toilet kan vanuit het niets naar voren komen, maar vaak zijn er al kleine signalen die wijzen op problemen in de afvoer. Heeft u het idee dat u water hoort borrelen bij het wegspoelen, loopt het water minder snel weg of blijft er meer water achter in het toilet dan normaal? Neem dan preventief maatregelen. Heeft u het idee dat de verstopping niet zelf meer te verhelpen is, dan kan u uit voorzorg alvast contact opnemen. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een rioolinspectie uitvoeren om eventuele problemen in een vroeg stadium te tackelen.

Zelf het toilet ontstoppen

Een verstopt toilet wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen. Onze eerste reflex zal zijn om dit zelf te proberen en dit is ook zeker mogelijk, hoewel het een vies klusje is. Heeft u bijvoorbeeld al geprobeerd een plopper te gebruiken of is er een trekveer aanwezig die u door de afvoer kan halen? Wanneer u zelf gaat proberen het toilet te ontstoppen, zorg er dan voor dat u preventief oude handdoeken of kranten rondom het toilet hebt gelegd. Mogelijk ontstaat bij een verstopping namelijk ook lekkage. Is het niet mogelijk de verstopping zelf op te lossen? Schakel ons dan in voor een effectieve behandeling.

J.G. Riooltechniek: Ervaring in toilet ontstoppen

Wij maken gebruik van moderne en effectieve materialen om elke verstopping definitief op te lossen. Heeft u met spoed iemand nodig om uw toilet te ontstoppen? Dan staan wij in de regio Lelystad voor u klaar. Neem daarom bij (een vermoeden van) een toiletverstopping direct contact op met J.G. Riooltechniek.