Riool ontstoppen in Lelystad

Van de aanwezigheid van een riolering merkt u doorgaans vrij weinig, totdat u problemen gaat ervaren. Heeft u te maken met een rioolgeur in uw woning of loopt het water vanuit uw sanitair niet meer goed weg? Grote kans dat u te maken heeft met een verstopping in het riool. Een verstopping in de riolering kan grote gevolgen hebben in diverse ruimtes van uw woning, bijvoorbeeld bij uw toilet, de keuken of de badkamer. Een rioolgeur kan overal in de woning terugkomen. Een verstopping heeft zodoende veel invloed op uw wooncomfort. Wilt u dit snel en vakkundig laten oplossen? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van J.G. Riooltechniek.

Geen verstopping in het riool, maar hoger gelegen in een afvoer? Schakel ons in voor ontstoppen!

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Aan een verstopping in het riool liggen verschillende oorzaken ten grondslag. Vaak ligt de bron in een specifieke ruimte van de woning, zoals in de keuken, badkamer of het toilet. Dit zijn mogelijke boosdoeners per ruimte:

  • Keuken: Vet- en etensresten, schoonmaakmiddelen en overig aangekoekt vuil in de afvoer
  • Badkamer: Gel, shampoos en haren die zich ophopen in de afvoer. Controleer preventief/periodiek het putje
  • Toilet: Toiletpapier, schoonmaakmiddelen en andere grotere materialen die worden weggespoeld

Wanneer een verstopping zich ontwikkelt in de riolering, dan ziet u dit niet altijd aankomen. Mogelijke indicaties zijn het moeizaam weglopen van water, borrelende geluiden of een rioolgeur. Zelfs wanneer u dit nooit heeft ervaren, kan het echter zo zijn dat u van de ene op de andere dag te maken krijgt met een verstopping in de riolering. Bij spoed kunnen wij uw riool ontstoppen in Lelystad. Daarmee bent u snel van uw problemen verlost.

J.G. Riooltechniek: Garantie voor een definitieve oplossing

Verstoppingen in de riolering kunnen behoorlijk hardnekkig zijn. Wij inspecteren uw riolering en komen tot de bron van de verstopping, zodat we gericht kunnen werken aan een definitieve oplossing. Wij zorgen voor het optimale resultaat en laten de riolering van uw woning weer als vanouds functioneren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Riool ontstoppen in Lelystad doet u bij J.G. Riooltechniek. Neem direct contact met ons op!