Badkamer ontstoppen Lelystad

In de badkamer vindt u het toilet, de wasbak, douche en meer. Deze onderdelen van het sanitair zijn aangesloten op de gezamenlijke afvoer en de riolering. Door toedoen van onder meer shampoos, gel, haren en toiletpapier kan een verstopping zomaar ontstaan. Een verstopping hoeft zich niet altijd in één afvoer te bevinden, maar kan ook dieper in de riolering worden gevonden. Een verstopping in de badkamer kan vervelende gevolgen hebben voor het comfort en daarom wilt u dit direct laten verhelpen. J.G. Riooltechniek staat garant voor een optimaal resultaat na het ontstoppen van de badkamer.

De oplossing voor een verstopping van het sanitair in Lelystad

Heeft u het vermoeden dat water in uw badkamer moeizamer wegloopt? Beginnende verstoppingen kan u zelf nog oplossen door het gebruik van onschuldige ontstoppingsmiddelen of een zogenaamde ‘plopper’. Bij een hardnekkige verstopping in de badkamer heeft u echter behoefte aan een specialist. Wij sporen voor u de bron van de verstopping op en zorgen voor een definitieve oplossing. Wij beschikken over de ervaring en expertise om u in de omgeving van Lelystad snel en vakkundig van dienst te zijn.

Hoe gaat ontstoppen in zijn werk?

De badkamer ontstoppen kent voor ons geen verrassingen. Wij kiezen per situatie voor een geschikt oplossing en nemen daarvoor voldoende tijd, zodat we de verstopping daadwerkelijk blijvend voor u oplossen. Dit doen we bijvoorbeeld door het gebruik van een hogedrukspuit in het toilet of de doucheput, een langere en elastische veer óf door met een camera de bron van de verstopping op te sporen. Dichtgeslibde leidingen worden gefreesd en gereinigd met een mechanische veermachine. De methode waarvoor wordt gekozen hangt af van de situatie en we zullen u altijd informeren over de keuzes die we maken.