De afvoer ontstoppen in Lelystad?

Het lijkt een vanzelfsprekendheid, maar dat is het niet altijd; water dat vanuit de gootsteen, het toilet of het doucheputje richting het riool loopt. Wanneer dit geen vanzelfsprekendheid meer is, dan blijft water in combinatie met ongewenste resten achter in de afvoer en dat leidt tot een verstopping. Uw toilet kan het water niet meer kwijt, etensresten blijven achter in de gootsteen en haren blijven hangen in de doucheput. Dit zorgt er op termijn voor dat u allicht te maken krijgt met een rioolgeur én een algeheel onfrisse situatie, waar u natuurlijk snel vanaf wilt. Heeft u alles geprobeerd, maar lijkt niks de verstopping op te lossen? Spoed-Loodgieters ontstoppen uw afvoer in Lelystad. Wij zorgen ervoor dat alles snel weer optimaal functioneert.

Zelf een afvoer ontstoppen

De meeste mensen zullen bij een verstopping van de afvoer eerst zelf op zoek gaan naar een oplossing. Dat is logisch, want vaak ligt een verstopping in de afvoer ‘binnen het bereik’. Dat betekent dat u met een combinatie van azijn en soda de afvoer al kan schoonspoelen, dan wel met een kleine ontstoppingsveer de bron van de verstopping kan benaderen. Het resultaat is echter meer dan eens van tijdelijke aard en het zelf oplossen van een verstopping is niet zonder risico’s voor de staat van uw riolering en afvoer.

Een definitieve oplossing bij verstoppingen

We kunnen het zoveel mogelijk proberen te voorkomen, maar een verstopping in de riolering of afvoer is niet altijd te voorkomen. Zo hoeft de aanleiding van een verstopping niet altijd te liggen bij vet- en etensresten, haren in het doucheputje of overmatig gebruik van toiletpapier; het kan ook te maken hebben met scheurtjes of verzakkingen van de riolering. Wat de aanleiding van een verstopping ook is, u wilt een snelle en definitieve oplossing. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat u snel weer kan genieten van een soepele afvoer in uw woning, vaak zelfs binnen 24 uur! Wilt u de afvoer vakkundig ontstoppen in Lelystad? Laat Spoed-Loodgieters u dan helpen.