Afvoer ontstoppen Lelystad

Het lijkt een vanzelfsprekendheid, maar dat is het niet altijd; water dat vanuit de gootsteen, het toilet of het doucheputje richting het riool loopt. Wanneer dit geen vanzelfsprekendheid meer is, dan blijft water in combinatie met ongewenste resten achter in de afvoer en dat leidt tot een verstopping. Uw toilet kan het water niet meer kwijt, etensresten blijven achter in de gootsteen en haren blijven hangen in de doucheput. Dit zorgt er op termijn voor dat u allicht te maken krijgt met een rioolgeur én een algeheel onfrisse situatie, waar u natuurlijk snel vanaf wilt. Heeft u alles geprobeerd, maar lijkt niks de verstopping op te lossen? J.G. Riooltechniek ontstoppen uw afvoer in Lelystad. Wij zorgen ervoor dat alles snel weer optimaal functioneert.

Wij ontstoppen overal in huis; schakel ons direct in!

Zelf de afvoer ontstoppen

De meeste mensen zullen bij een verstopping van de afvoer eerst zelf op zoek gaan naar een oplossing. Dat is logisch, want vaak ligt een verstopping in de afvoer ‘binnen het bereik’. Dat betekent dat u met een combinatie van azijn en soda de afvoer al kan schoonspoelen, dan wel met een kleine ontstoppingsveer de bron van de verstopping kan benaderen. Het resultaat is echter meer dan eens van tijdelijke aard en het zelf oplossen van een verstopping is niet zonder risico’s voor de staat van uw riolering en afvoer.

Vakkundig afvoer ontstoppen in Lelystad

Lukt u zelf niet de afvoer te ontstoppen? Dan kunt u wel wat vakkundige hulp gebruiken. Wellicht doet het probleem zich dieper in de riolering voor, waar u zelf doorgaans niet bij kunt komen. Middels onze geavanceerde apparatuur weten we iedere verstopping snel te vinden; wat de aanleiding ook is, wij zorgen voor een snelle en effectieve ontstopping van de afvoer. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat u snel weer kan genieten van een soepele afvoer in de woning, vaak zelfs binnen 24 uur!

Wilt u de afvoer vakkundig ontstoppen in Lelystad? Laat J.G. Riooltechniek u dan helpen. Neem direct contact met ons op.