Ontstoppen Lelystad

Stroomt het water ineens uw keuken in of komt er bruin water uit uw kraan? Dan heeft u waarschijnlijk last van een verstopt riool. J.G. Riooltechniek uit Lelystad maakt gebruik van verschillende technieken om uw riolering te ontstoppen. Onze loodgieters zijn namelijk deskundig opgeleid en kunnen met de meest uiteenlopende verstoppingen uit de voeten. Wij verhelpen iedere verstopping in Lelystad en omgeving Lelystad voor u. Heeft u direct een vakman nodig die uw riool kan ontstoppen? Maak gebruik van onze service en uw rioolproblemen zijn binnen 24 uur weer verleden tijd. Wij staan voor u klaar in Lelystad en omgeving Lelystad.

Wij ontstoppen onder meer:

J.G. Riooltechniek komt al jaren in de regio Lelystad. Heeft u te maken met een verstopping ergens in de afvoer of het riool? Neem dan direct contact met ons op. Wij streven naar een oplossing binnen 24 uur. Daarbij zijn we altijd transparant in onze werkwijze.

Hoe ontstoppen wij uw riool?

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies hoe wij uw riool moeten ontstoppen. Wij breken niet zomaar uw muur open als dat helemaal niet nodig is. U krijgt dan namelijk nog meer overlast van de verstopping: puin in huis en hoge kosten om alles weer te herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riolering met professionele technieken:

Hoge waterdruk reiniging

Deze techniek wordt gebruikt als de grondleidingen rondom uw huis verstopt zijn. Middels hoge druk wordt het water door het leidingwerk gepompt, waarbij grove verstoppingen in het leidingwerk effectief worden opgelost.

Hoge waterdruk vacuüm reiniging

Voor grote projecten is deze ontstoptechniek bij uitstek geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het ontstoppen van het hoofdriool of straatkolken. Eerst worden de leidingen doorgespoten met een hoge waterdruk en daarna wordt het vuil en vet opgezogen en afgevoerd.

Mechanische reiniging

Binnenshuis wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van mechanische reiniging. Eerst wordt natuurlijk de plek van de verstopping vastgesteld en daarna zal één van onze vakmannen met behulp van speciale elektromechanische apparatuur uw afvoerleidingen ontstoppen.

Professioneel ontstoppen in Lelystad

Soms is een verstopte afvoer zelf op te lossen, maar veel problemen zijn van terugkerende aard. Heeft u last van een hardnekkige verstopping, dan zorgen wij voor een blijvende oplossing. Kies voor professioneel ontstoppen in Lelystad; op 085 - 106 18 76 belt u ons direct voor een afspraak.